17

Ianuarie 2017 sau 17 luni de la ultimul meu post. Cat de repede a trecut!

Cum mi-am schimbat jobul din domeniul muzical in cel bancar? Cum am iesit dintr-o o relatie lunga, dar am ramas buni prieteni? Cum am schimbat magistrala de metrou si asociatiile de proprietari? Cum am zburat printre nori, cu gandul, dar mai ales cu avionul? Cum m-am trezit pierduta, iar cand m-am regasit mi-am dat seama ca a fost cea mai benefica ratacire? Cam multe schimbari pe care voiam sa mi le asum pentru inceput, iar apoi sa le impartasesc.

Tot ce a trebuit sa fac e sa constientizez ca prezentul este tot ce am. Iar asta am facut in ultimele 17 luni. Am trait in prezent! Am redescoperit-o pe BIoana ☺.

A fost totul despre mine si pentru mine. Un timp pentru mine and my people. Am calatorit. Am citit. M-am rasfatat. Am transpirat. Am copilarit. Am daruit. Am iubit. Am uitat. M-am inselat. M-am trezit in fiecare dimineata la 6 ca sa simt ziua, dar am si adormit la 22 ca sa simt noaptea. Mi-am gasit locul, dar nu am stat intr-un loc. M-am bucurat de fiecare prieten, dar si de fiecare moment de singuratate. Am simtit totul si am fost recunoscatoare ca simt!

I’m back and I’m planning to stay!

A voastra visatoare regasita,
Bioana

6 Replies to “17”

  1. ??? foarte frumos scris!!???

    1. Multumesc! :* <3

  2. Be yourself! That’s all you need!

    1. True! And that’s exactly what I’m doing! :*

  3. well…. congrats. Mi-ai confirmat ce credeam despre tine: că ești o luptătoare.

    1. Multumesc, Elena! 🙂

Leave a Reply