Barbati in bucatarie

Dragii mei, probabil cu totii ati observat nebunia globala legata de arta culinara. Au aparut din ce in ce mai multe emisiuni, filme, blog-uri, poze pe instagram cu si despre asta. Ei bine, aceasta nebunie l-a prins si pe al meu partener. Nu ca as avea ceva impotriva, dar ce te faci cand tu te bati cu cantarul mergand din ce in ce mai des la sala de vis-a-vis, iar al tau viseaza la mese imbelsugate zi de zi.

Si hai ca as mai scoate-o eu cumva la capat, doar ca pe langa mese casnice traditionale, restaurante frumoase pe care le-am descoperit, al meu se apucase de gatit! Si ioi, gatea delicios! Dar pentru bucatarie, dezastruos!

S-a apucat, dragul de el de framantat. Ei bine, avea toata faina-n cap. Cand a incercat ceva sa prajeasca, era cat pe-aci sa dea foc la casa. S-a bagat la curatat legume, a iesit o batalie plina de sange si spume. El gatea curcan, eu mancam vegetarian. Eu mereu la cura, el cu cheesecake-ul in gura. Continuarea pentru mine era crunta constand in vase de spalat, cuptor de frecat, mobila de curatat si multe ore la sala de transpirat.

Si uite asa, ajungi seara acasa dupa un program lung la birou, visand la o seara relaxanta in dormitor. Iar el te asteapa-n usa privind lung, punandu-ti intrebarea ”Vrei sa facem ceva special in seara asta?”.  Si tu te gandesti ca e vreo intrebare deocheata, visand doar la un pahar de vin si un masaj, cand el de fapt iti spune “Gatesc un desert sau peste cu legume?”. Doar ei ne vor slabe si frumoase, dar si impartind cu ei deserturi delicioase.

Voi ce ziceti? Barbati in bucatarie ce ne incurca dieta sau linistiti ajutandu-ne sa ne tinem siesta?

 

A voastra gurmanda,
Bioana

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto1 foto2 

Leave a Reply