Unde sunt zapezile de alta data?

Dragii mei, stiu ca a trecut ceva timp de cand nu am mai scris aici, dar declar solemn: am lipsit motivat :)! Cu o disertatie de dat, schimbari de realizat si decizii de luat, v-am cam neglijat! (Iata, am facut si-o rima!) Dar una din provocarile planificate pentru 2014 este de a va tine la curent cu un zambet mare si larg pe buze. Si uite-ma aici, intr-un hotel de la munte, cu laptopul in brate tastand cu drag si spor.

Ce caut eu la munte? Mai ales acum cand e zapada si frigul mai mare? Ei bine, destinul a creat aceasta traditie de cativa ani, ca eu, mare neamatoare de sporturi de iarna, sa ajung la munte in aproape fiecare week-end al iernii.

Fiind nascuta si crescuta in Miercurea-Ciuc, Polul Nord al Romaniei, a trebuit sa invat sa stau cu bulgari in mainile inghetate (pentru a ma apara de ploaia de zapada din curtea scolii), sa par o balerina in duminicile scurte de la patinoar (ca sa ma remarce hocheistii aratosi), sa ma dau cu placa ca sa fiu cool, sa port 3 perechi de pantaloni, 2 pulovere si totusi sa par slim. Cam greu sa traiesti intr-un oras aflat mereu in era glaciara, nu?!

Ei bine, cand am ajuns la facultate in Bucuresti am zis gata, sa vina canicula cu rochitelele vaporoase! Si ce crezi?! Al naibii soarta, tot prin frig ma taraste. Doar ca au cam disparut indeletnicirile, hocheistii si pasiunea pentru a lua trante urmate de vanatai dureroase. Asa ca m-am adaptat, week-end-urile la munte inseamna acum plimbari, lectura, papanasi si vin fiert. Multi papanasi, munti de papanasi :)).

Voi? Fani de munte?

 

A voastra ciucanca friguroasa,

Bioana

 

Sursa poza 

Leave a Reply