The Great Gatsby

De cand a aparut trailer-ul mi-am dorit sa citesc cartea. Mi-am spus ca daca nu apuc sa citesc cartea inaintea de premiera, macar sa ma uit la unul din filmele vechi.

Ei bine, lansarea lui m-a cam luat prin surprindere, nepregatita, asa ca am ajuns la film doar cu ideea spusa de vara mea in cap (ca ea nu se poate uita din nou la acest film deoarece tipa e o depravata 🙂 ).

Imi place de Tobey Maguire de pe vremea cand se catara pe cladiri in Spiderman, asa ca mi-a placut si astazi in personajul sau Nick. De Leonardo nu mai am ce sa zic, avand in vedere ca sora mea Andrea (da, numele ei se scrie cu un singur “e”) m-a innebunit din copilarie cu posterele lui pe pereti, lacrimi varsate de mii de ori la rand dupa vizionarea criogeniei sale din Titanic :D). Iar in ultimul timp cu fiecare film in care joaca imi castiga din ce in ce mai multa incredere ca actor.

Mi-au placut mult costumele, decorurile, cadrele, montajul, dar m-a cam deprimat povestea.

El sarac, ajuns bogat, indragostit de aceasi femeie, care este casatorita cu unul ce o inseala, se regasesc, se iubesc iar continuarea o veti vedea in film :).

*Concluzia dupa acest film a unui barbat

Imi permit sa il citez pe amicul meu Cat: “In fiecare femeie exista o Daisy”.

*Concluzia dupa acest film a unei femei

Hai ca nu suntem toate chiar asa rele! Nu e specific sa ne lasam noi iubirea vietii pentru bani si nesiguranta ;).

Va astept si pe voi cu concluziile voastre dupa vizionare!

 

A voastra visatoare fana a lui Gatsby,

Bioana

 

 

Sursa foto

Leave a Reply